Jak ci się nie chce to nikt tego za ciebie nie zrobi ;P
A tak na serio to co się nie chce? Samo się chcieć nie będzie. Opowiedz co dokładnie się nie chce to ci powiemy co zrobić by się chciało.
Czy mógłby ktoś mi przesłać arkusz i odpowiedzi z języka polskiego z poziomu podstawowego i rozszerzonego z matury próbnej marzec 2008 na adres olka598@wp.pl?
Wiek: 18 Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 2326 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2009-01-30, 19:07
Ech. Z reguły są tam akursze. Ale po wpisaniu w google "matura 2008 próbna" i klinięciu w pierwszy wynik mam... link do wszystkich arkuszy. -.- Tak trudno użyć google?
Ale mi chodzi o arkusze z marcowej matury próbnej a ich nie ma ani na stronie cke a link z googli nie działa (arkusze nie zostały opublikowane bo przed próbna maturą były przecieki ) myślałam tylko że ktos przypadkiem je ma. Po tym co piszesz widze że ich nie masz więc daruj juz sobie
nigdzie nie moge znalezc tej matury z marca 2008 z niemieckiego.... pomocy
[ Dodano: 2009-02-19, 21:01 ]
prosze jak ktos ma arkusze z odpowiedziami z probnej matury z niemieckiego marzec 2008 prosze o przeslanie na adres : kureczka88@interia.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum